Η Ιστορία μας

Μάθετε τα πάντα για εμας και την τριαντάχρονη πορεία μας στον χώρο της εκπαίδευσης

Λένε ότι για να μπορέσεις να ηγηθείς και να διοικήσεις πρέπει να ξεκινήσεις από πολύ χαμηλά στην ιεραρχία και σταδιακά να ανέβεις στην πρώτη θέση. Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και με εμάς, τους ιδρυτές του Hello Franchise. Ξεκινώντας πριν 32 χρόνια αυτή τη συναρπαστική πορεία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης δοκιμάσαμε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας.

Ακαδημαϊκό Επίπεδο

Σε ακαδημαικό επίπεδο ασχοληθήκαμε με τα ιδιαίτερα μαθήματα, διαπιστώσαμε αναλύσαμε και ερευνήσαμε τη διαφορά τους με τα μαθήματα σε ένα οργανωμένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών. Ανακαλύψαμε ότι η εξερεύνηση ποτέ δεν σταματά.

Μάθαμε να αναγνωρίζουμε τις αλλαγές των καιρών και να προσαρμοζόμαστε ανάλογα, μάθαμε πως να κάνουμε τη μάθηση ενδιαφέρουσα και να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον των μαθητών και μαθητριών μας.

Μάθαμε, υιοθετήσαμε και εφαρμόσαμε δραστηριότητες που θα κάνουν τους μαθητές και τις μαθήτριες να μάθουν μια γλώσσα χωρίς καν να μελετήσουν.

Marketing Επίπεδο

Mάθαμε, πολλές φορές με δύσκολο τρόπο, ότι δεν αρκεί ένας καλός καθηγητής ή καθηγήτρια για να γεμίσει το κέντρο σου με μαθητές. Χρειάζεται επίσης μία καλή υποστήριξη στον τομέα του marketing και της προώθησης

Χρειάζεται την καλή ακαδημαική σου προσπάθεια να βρείς ένα τρόπο να την προωθήσεις και την μοιραστείς όχι μόνο με τα παιδιά και τους γονείς που ήδη σε εμπιστεύονται αλλά και σε νέους γονείς και παιδιά και γενικότερα σε όλη την κοινότητα μέσα στην οποία λειτουργείς.

Fυσικά έχει υποστεί και αυτό τις αλλαγές του. Εχουμε επίσης αλλάξει εποχή και από την αφίσα και το φυλλάδιο έχουμε προχωρήσει στο digital marketing.

Τεχνολογικό Επίπεδο

Οσο για το τεχνολογικό κομμάτι εκεί πλέον εχουν γίνει τεράστιες αλλαγές. Χρειαζόμαστε πλέον διαχειριστικά προγράμματα καθημερινής χρήσης που φυσικά σκοπό έχουν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Μας βοηθούν σε όλους τους τομείς της καθημερινής διοίκησης και οργάνωσης.

Από το πώς θα φτιάξουμε τα τμήματά μας και το ωρολόγιο πρόγραμμα μέχρι τον φορολογικό και λογιστικό έλεγχο και την παρακολούθηση εσόδων εξόδων. Πως θα διαφυλάξουμε τα αρχεία μας ασφαλή και θα συμμορφωθούμε με το GDPR. Η λίστα είναι ατελείωτη.

Είμαστε λοιπόν σήμερα υπερήφανοι που έχουμε δύο πιλοτικά κέντρα πραγματικά εκπαιδευτικά πρότυπα και επίσης θεωρούμε ότι μπορούμε να στηρίξουμε έναν άνθρωπο που θα επιλέξει να ασχοληθεί αποκλειστικά επιχειρηματικά με την εκπαίδευση ή και κάποιον ή κάποια εκπαιδευτικό που θα αποφασίσει να ασχοληθεί ως εκπαιδευτικός και επιχειρηματίας. Απευθυνόμαστε και σε ανθρώπους που έχουν ήδη κάποιο κέντρο και θέλουν να προχωρήσοπυν στο επόμενο επίπεδο.

Για όλους εσάς είμαστε εδώ να συνεργαστούμε και να βοηθήσουμε πάντα διαθέσιμοι στο πλευρό σας.

Ελάτε στην οικογένεια του HELLO!

Mάκης Κ. Τουρλής

Μαίρη Λ. Σέιμαν